Clean Bandit er klare for å erobre 2014

Britiske Clean Bandit fikk sitt ordentlige gjennombrudd ifjor, med singelen “Mozart’s House”, som nådde 17-plass på den offisielle britiske singellisten. Sangen er en merkelig miks av elektro-house-musikk, og klassisk musikk. Det er en blanding som funker overraskende godt.


Men det er deres siste singel, “Rather Be”, som virkelig bikket meg over til å bli en ivrig fan. Jeg klarte nesten ikke å holde entusiasmen inne da jeg hørte den første gang, den traff virkelig bullseye hos meg. Den er ekstremt fengende, og overgod stemning. Om du ikke lar deg overvinne av verset, så bare vent til refrenget kicker inn. Det er virkelig helt uimotståelig. Denne sangen kommer garantert til å bli Clean Bandit’s aller største smash, hittil hvertfall 😉


Andresingelen som de slapp etter “Mozart’s House” må heller ikke glemmes. Det er en litt “roligere” sang, med en veldig pen grunnleggende melodi. Den har en litt melankolsk stemning, som skiller seg litt ifra det andre vi har hørt fra dem. “Dust Clears” heter den, og den bør absolutt sjekkes ut.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s