Alphabeat’s Stine Bramsen

Alphabeat nådde høydepunktet sitt med singlene “Fascination”, og siden den gang har de aldri helt klart å komme seg opp på samme nivå. Men nå har den Stine Bremnes gått solo, og hun slapp nylig første smakebit. Det er en akustisk versjon av førstesingelen hennes, “Prototypical”, den ordentlig versjonen slippes 20 januar. Sangen begynner litt uventet, med en litt roligere feeling enn man er vant med fra Alphabeat, men så kommer heldigvis et skikkelig knockout av et refreng og løfter det hele til et nytt nivå. Sjekk ut den akustiske session nå, og se om du også sliter med å få den ut av hodet etterpå

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s