Salt Ashes med ny musikk

Jeg har fulgt Salt Ashes helt siden jeg oppdaget to popsanger av usedvanlig høyt kaliber, på hennes sounscloud-profil for godt over et år siden. Idag la hun ut en ny sang, men det ser dessverre ut til at hun har fjernet de tidligere sangene hun har lagt ut. Heldigvis er dette som regel et godt tegn på at hun har fått en kontrakt av et slag, og sparer disse sangene for for mye eksponering, før hun evt slipper dem på sitt debutalbum.

Heldigvis ligger “If You Let Me Go” på youtube, så den må dere absolutt sjekke ut om dere ikke har hørt musikken til Salt Ashes før.

Her er altså den nye sangen og videoen til “Somebody”, som hun la ut igår. Den har en litt annen sound enn “If You Let Me Go”. Produksjonen er veldig kul, og jeg elsker virkelig midtpartiet, rundt 1:40 sekunder inn. Jeg har en følelse av at denne vil gjøre skikkelig inntrykk på meg, etter enda et par avspillinger.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s