Tinashe, en slags ny Cassie?

Tinashe har sakte men sikkert bygget seg oppover mot stjernestatus de siste årene. Hun har slupper flere mixtapes, og raket inn hundretusener av visninger på youtube-videoene sine. Nå er hun endelig klar for sin første utgivelse, etter at hun signerte med RCA Records i 2012. Den lever heldigvis opp til hypen hun har klart å skape rundt seg selv.

Sangen heter “2 On”, og er en soft rnb-produksjon. Det høres litt ut som en blanding mellom Cassie og Ciara, som er to av de få artistene som klarer å få meg til å høre på denne type musikk. Så det er absolutt et kompliment til Tinashe fra meg :p I tillegg høres det ut som om hun har en ganske så mye bedre stemme en begge disse to, noe som strengt talt ikke skal så mye til(De visker seg jo gjennom enhver sang). Men uansett, jeg ble rimelig fort overbevist over at dette var en sang jeg kom til å like. Når hun klarer å lure inn et Sean Paul-sample, uten å sette igang brekninger hos meg, så fortjener hun en stor applaus.

Nok prat, her er denne supersmude sangen “2 On”

En av sporene fra hennes første mixtape, som har satt mest spor hos meg, er “Ecstasy”. Sjekk ut den også, om du likte det du hørte over 🙂

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s