Julie Bergan er ute med debutsingelen sin “Younger”

Julie Bergan kjenner nok mange fra Cir.Cuz-hitten “Supernova”, og nyligere fra den overfine akustiske versjonen hun lagde av Kim Cesarion’s “Undressed” sammen med min personlige favoritt Astrid Smeplass.

Nå er hun klar med sin debutsingel “Younger”. Det er en veldig utypisk norsk sang, og det er jo veldig forfriskende. Den fenger fra første sekund, og fester seg ganske så godt. Men et lite minus er at produksjonen og melodien på refrenget er skremmende lik Taylor Swifts “I Knew you Were Trouble”. Dette er en annen sang jeg er veldig glad i, så det kunne absolutt vært mye værre. Men litt på grunn av dette er jeg redd dette er sang som fort kan bli litt “bruk-og-kast”. Et par avspillinger, så mistenker jeg at man fort kan bli lei.

Likevel så liker jeg at hun prøver å gå for et “internasjonalt” image, med en skikkelig popsang, og gjennomført musikkvideo. Vi trenger en ordentlig popstjerne her i Norge, med litt skikkelig X-faktor.

Her er nok en gang den fantastisk fine versjonen av “Undressed”.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s