Remix: Monsieur Adi gjør Zendaya’s Replay enda bedre

Monsier Adi har sluppet en genial remix av Zendaya’s debut-singel “Replay”. Original-versjonen er som en litt mer poppete versjon av Cassie, dette gjelder også musikkvideoen. Jeg får sterke Cassie junior-vibes, og det er så absolutt en god ting. Men likevel har ikke sangen og albumet hennes fått den oppmerksomheten mange mener det fortjener. Kanskje kan Monsieur Adi være med på å skape enda litt mere blest rundt denne usedvanlig bra singelen fra en av de aller ferskeste Disney-stjernene. Remixen hans gir “Replay” litt mere kjøtt på beinet om man kan si det sånn. Den simplistiske produksjonen er byttet ut med en dreamy klubb-stemning, som gjør seg veldig bra. Denne mixen har virkelig pustet nytt liv inn “Replay”, og jeg merker det er på tide å høre gjennom albumet til Zendaya, “Fireflies”, nok en gang.

Her er også originalen, og videoen, som er slående lik Cassie’s “Me And U”.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s