OPPDATERT(Full versjon): Boybandet The Vamps samarbeider med Pixie Lott

The Vamps er et relativt nytt boyband, som mildt sagt henter litt inspirasjon fra One Direction. Jeg hadde ikke satt meg helt inn i musikken deres, inntil Pixie Lott plutselig dukker opp på en versjon av hitsingelen deres “Wild Heart”. Det har vært mye om Pixie her på bloggen i det siste, og dette var da en fin anledning til å lure inn enda litt mer stoff om henne

Den nedstrippede versjonen av sangen fremhever melodien så mye bedre, og stemmen til Pixie er selvfølgelig en upåklagelig tilføyelse til vokalen fra de fire guttene. Hele sangen er dessverre ikke ute på youtube enda, men her er en teaser som bør overbevise deg om hvor fin denne versjonen er. Jeg lot meg i hvert fall overtale, og kjøpte sangen på iTunes med en gang.

Her er orinalversjonen, uten Pixie.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s