Tone Damli med ny EP: Heartkill

Helt ut av det blå, slapp Tone Damli en ny EP på Spotify idag! Hun har tydeligvis bestemt seg for å vente med å gi ut album, og heller slippe en EP. Det er dessverre bare en helt ny sang, “Heartkill, resten er singler vi har hørt tidligere. Den ekstremt uoriginale “Perfect World” dukker opp nok en gang i denne samlingen, selv om jeg har jobbet hardt for å glemme denne skuffende singelen. I tillegg er det balladen “Winner Of A Loosing Game”, den relativt fengende “Smash”, og Grand Prix-sangen “Hello Goodbye”, som fyller ut resten av EPen.

I og med at jeg har gått til innkjøp av alle hennes album hittil, så vil jeg absolutt kalle meg en ivrig Tone-fan. Men de siste årene har jeg begynte å miste interessen. Musikken har mistet mer og mer personlighet, og de siste sangene hennes har manglet noe som helst form for “gnist”. Ta den vakre balladen “The Greatest Gift” fra “Fever”-albumet, den country-aktige “Lazy Day In Bed” på hennes debut-album “Bliss”, og selvfølgelig “I Know” fra albumet med samme navn, for å nevne noen av hennes beste musikalse øyeblikk. I tillegg så må ikke “That’s What You Get” fra hennes siste album “CoCool” bli glemt(Om man ikke regner med “Greatest Hits-albumet hun slapp i ettertid), dette er virkelig en av mine favoritter i Tones diskografi.

Heldigvis er “Heartkill” noe av det bedre Tone har gitt ut på lenge. Ingen revolusjonerende popsang, men den har en veldig fengende melodi, jeg liker spesielt versene veldig godt. Kanskje det er håp for mer bra musikk fra Tone i fremtiden, da må hun i så fall “step up her game” for å beholde meg som fan.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s