ASTR er ute med EP’en “Varsity”

ASTR tok meg med storm, da de slapp den uberdeilige “Operate”, i april i fjor. Den hadde høy rotasjon hos meg hele sommeren gjennom, og jeg ble naturligvis sulten på mer musikk fra dem. Nå har de endelig sluppet en fullstendig EP, “Varsity”, som består av seks spor. “Operate” er naturligvis en del av denne, sammen med “R U With Me”, som de slapp på høsten. I tillegg har de inkludert den sjeldent bra tolkningen av Drake’s “Hold On We’re Going Home”, som absolutt fortjener en plass i denne samlingen, og  “Razor” som var en av de første sangene de slapp.

Så over til det mest spennende med denne EPen, nemlig de nye sangene. “We Fall Down” følger i sporene til musikken vi allerede har hørt, og holder seg på omtrent samme kvalitetsnivå. Ingen arvtager til “Operate” enda, men det skal jo også litt til å dunke denne elektrojuvelen ned fra “førsteplassen”.

Det andre nye sporet er “Blue Hawaii”. Denne sangen er noe av det mest interessante jeg har hørt fra ASTR. Den har en litt mer RnB-aktig vibe, som gjør seg så godt blandet med elektro-lydbildet de allerede mestrer så godt.

Nå har de virkelig klart å overbevise meg om å bli fan, og jeg tviler ikke på at dette er starten på noe stort for ASTR.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s