Disclosure har fått med seg Mary J. Blige på “F For You”

“F For You” er et av de aller beste sporene på Disclosure’s triumf av et debutalbum “Settle”. Det var opprinnelig den første singelen deres uten en gjestevokalist, men dette skulle ikke vare lenge. De har nå sluppet en ny versjon av sangen, sammen med Mary J. Blige. Jeg er ingen stor fan av henne, men hun har i det minste en kul stemme. Denne versjonen er enda litt mer gira en originalen, og hennes tilføyelse gjør seg veldig godt. Jeg så ikke det samarbeidet komme, men må si at jeg er veldig positivt overrasket. Som Mary ville sagt det, Let’s get it crunk, we gonna have fun!

Her er sangen, og videoen. Hvilken versjon liker du best?

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s