Marlene er endelig klar med andresingelen “Stay Awake”

Marlene er endelig tilbake med en oppfølger til den kraftige “Bon Voyage”. Idag slapp hun “Stay Awake”, som beveger seg litt mer over ballade-kategorien. Jeg la ut en live-opptreden av denne sangen i desember, og nå har studioversjonen ankommet. “Stay Awake” har en slags RnB-vibe ved seg, og måten hun synger på gjør at dette blir en usedvanlig fangende opplevelse. Den beveger seg mer over i ballade-territoriet enn det “Bon Voyage” gjorde, men den er likevel langt ifra noen standard ballade. Bare bridgen alene gjør at denne sangen er noe av det beste jeg har hørt på lenge. Sangen er i tillegg skrevet sammen med en annen spennende svensk nykommer, Ji Nilsson, så det er jo ikke noe sjokk at dette ble nok en magisk musikalsk opplevelse.

Her er videoen til “Bon Voyage”

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s