Kygo er et remixgeni

Kygo er en norsk produsent, som virkelig har skjønt hvordan man skal lage en god remix. Hans remixer varierer fra Marvin Gaye’s “Sexual Healing”, til Ed Sheerans “I See Fire”, og er alle ekstremt gjennomført og bringer frem noe helt nytt i sangene. Spesielt den sistnevnt, fremhever virkelig den spesielle stemningen som er i sangen, og gir den helt nytt liv i mine ører.

Jeg sliter veldig med å plukke ut kun noen av hans remixer, det er så utrolig mye bra å velge mellom. Så jeg må slenge på en til, det er hans Kyla La Grange’s nye singel “Cut Your Teeth”. Han ga denne sangen akkurat det lille ekstra den trengte, for å bli en favoritt hos meg.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s