Hideaway med Kiesza, hun kommer til å bli stor

Kiesza er på kanten av et skikkelig gjennombrudd. Hun ble heftig avspilt på radioen her i Norge ifjor, men kanskje uten at de fleste av oss var klar over det. Det er nemlig hun som står bak vokalen på Donkeyboy’s “Triggerfinger”!

Det er først i forbindelse med hennes nye singel “Hideaway” at jeg virkelig har fått øynene opp for henne. Den har en deilig ren, elktropop-vibe som kler hennes stemme veldig godt. Den minimalistiske produksjonene borrer seg inn i hukommelsen, og det skal ikke mye til å for å bli akutt avhenig av denne.

Dette er ikke hennes debutsingel, den slapp hun i 2012. Men utifra hva jeg har skjønt, så tok det ikke helt av for henne den gang. Bortsett fra at navnet hennes kan høres/se ut som en som har stavet Ke$ha litt feil, så tror jeg ikke det skal stoppe henne.  Jeg har stor tro på at hun nå kommer til å slå gjennom for fult i 2014.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s