Speak, Peaks, Be Reasonable, Diane

Amerikanske Speak slapp sitt debutalbum i 2011, og nærmer seg nå slipp av oppfølgeren “Pedals”. Første smakebit ut var “Peaks”, som ble sluppet for noen måneder siden, det var den som virkelig fanget min oppmerksomhet. Den har en veldig kul vibe, og en slags “skjult” cathcyness ved seg.

Nå er de også ute med en splitter ny singel, “Be Reasonable, Diane”, som tar sounden deres inn i enda litt lystigere områder. Ikke det at “Peaks” er noen depressiv sang, men denne her gir en mer åpenbar god stemning. I tillegg liker jeg tittelen, det virker som om Diane må skjerpe seg :p

Jeg har forresten presentert bloggen min på Bloggurat.Nå har jeg registrert meg på Bloggurat.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s