Only Girl leverer med nye “Bittersweet”

Only Girl er en relativt ny britisk artist, som byr på ganske så unik musikk. Hun har en veldig søt og uskyldig vokal som passer perfekt til de pene melodiene hun har laget hittil. Den nye sangen “Bittersweet” følger i fotsporene til det hun har sluppet tidligere, i en sjanger best beskrevet som sukkersøt retro-rnb. Er ikke sikker på om det sier dere så mye, så det kanskje like greit å sjekke ut musikken selv. Jeg håper det faller i smak 🙂 

Her er “Mountain”, en av sangene hun har sluppet tidligere. Det er noe magisk ved melodien her,  jeg får en veldig god følelse hver gang jeg hører på denne.

Dette er en artist jeg ser for meg kan gjøre underverker i en livesetting, så jeg håper virkelig hun tar turen innom Norge i nærmeste fremtid. Da skal jeg definitivt dra på konserten.

Hva synes du om musikken til Only Girl?

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s