Bipolar Sunshine

Bipolar Sunshine er ute med ny singel, “Where Did The Love Go”. Det er en behagelig kjærlighetssang, som har en veldig god vibe ved seg.

I anledning singelslippet, bestemte jeg meg for å gå dypere inn i Bipolar Sunshine’s tidligere utgitte musikk. Da innså jeg at den nye singelen ikke er blant det beste jeg har hørt fra han, men så skal det også litt til å toppe den stemningsfulle “Drowning Butterflies” fra en av de tidligere EP’ene. Spesielt Maths Time Joy-remixen av denne, limte seg fast i hodet mitt.

Her er hele EP’en

Det er veldig mye bra her altså, så jeg anbefaler deg å sjekke ut mer av musikken hans, om du likte dette 🙂

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s