Erik Hassle’s “Pathetic”

For de av dere som har fulgt med på bloggen min en stund, så er har dere kanskje fått med dere at jeg er en ivrig fan av Erik Hassle. Helt siden starten, med den tidløse “Hurtful”, har jeg fulgt hans karriere videre.

Nå girer han opp til å slippe en splitter ny EP, “Somebody’s Party”, ledet ann av  den intense balladen “Talk About It”. Idag var vi så heldige å få enda en smakebit, i form av den nye sangen “Pathetic”, produsert av ingen ringere enn SOHN. Denne sangen er en mye lystigere affære enn førstesingelen ut. Den har en kul og ganske groovy følelse ved seg. Jeg foretrekker denne allerede fremfor “Talk About It”, mye mer interessant i mine ører.

Her er også “Talk About It”, når vi først er inne på temaet.

Nå er det bare å glede seg til resten av de nye sangen, som slippes 4 mars 😀

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s