Søndagspremiere, Sandra Lyng’s “Don’t Care” er endelig her!

Jeg har ventet i spenning på Sandra Lyng’s oppfølger til den totalt avhengighetsskapende “PRTeY”, og nå er tiden endelig kommet.”Don’t Care” ble sluppet på Soundcloud idag, og jeg kan med glede si at jeg elsker den allerede. Det er en uberfengene perle av en popsang, som har en ekstremt feelgood stemning ved seg.

Dette her er ren pop-perfeksjonisme. Sandra har tydeligvis brukt tiden vekk fra musikken veldig godt, hun høres nå ut som en popstjerne i verdensklasse. DonkeyBoy står bak produksjonen, og etter uttalige hits har de åpenbart fått rimelig god kontroll på hva som skal til for å lage en skikkelig slager. Dette har om mulig gjort forventningene mine til Sandra’s kommende album ENDA høyere. Mitt eksemplar av debutalbumet “Døgnvill” begynner å bli rimelig slitent, etter ni års heftig rotasjon, så man  kan vel si det er på tide med noe nytt.

Videoen er allerede spilt inn, så den er nok rett rundt hjørten. Sangen slippes for salg 20 februar, så da håper jeg det er flere enn meg som investerer noen kroner i denne soon-to-be landeplagen.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s