Autoheart får opp humøret med “Beat The Love”

Britiske Autoheart slapp sitt debutalbum ifjor, som var en imponerende solid samling. De er nå klare for å slippe ny musikk, og første smakebit ut er singelen “Beat The Love”. Nok en lykkepille av en sang, som virkelig fikk meg til å dra på smilebåndet.

Sjekk ut denne gledesprederen av en sang, og den enkle, litt komiske musikkvideoen som følger.


Jeg så av en eller annen grunn for meg at dette er en perfekt sang å bruke reklamer, for eksemepel en tvkanal-reklame om hvilke programmer de sender(jeg ser dette tydelig for meg, vet ikke med dere jeg? :p). Det kunne kanskje gitt de den ordentlige boosten de trenger for å bikke over til å bli ordentlig store.

Her er hele debutalbumet “Punch”

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s