Lady GaGa eier scenen hos Jimmy Fallon, med “ARTPOP”

Stakkar Lady Gaga har fått mye dritt i det siste. Etter en uendelig promokampanje for hennes overhypede album “ARTPOP”, var forventningene store til salgstallene. Dessverre har de ikke vært som foventet, og hun har heller ikke hatt noen “smash hit” som har ledet ann albumet, slik som hun har hatt med hennes tidligere utgivelser (Poker Face, Bad Romance, Born This Way).

Det har vært mye diskusjon rundt hva hun skal gjøre nå, og hvilken sang som kan redde denne “ARTPOP”-eraen. “Do What U Want”-singelen har klart seg veldig bra verden over, med tanke på at en ikke engang har en musikkvideo. Det rare er at hun har spilt den inn, men det virker som om det skjedde ett eller annet galt i innspillingsprosessen, og dessverre har den fortsatt ikke fått sett dagens lys.

Derfor var det knyttet store forventninger til hennes opptreden på Jimmy Fallon igår, mange regnet med at hun ville opptre sangen som har blitt valgt til singel. Om det stemmer eller ikke er vanskelig å si, men hun valgte hvertfall å opptre tittel-sporet “ARTPOP”. Heldigvis  leverte hun en totalt feilfri, og ekstremt bra, akustisk opptreden. Vokalen er spot-on, og jeg fikk virkelig et nytt syn på denne sangen.

Jeg hadde stor tro på at det var “G.U.Y” som skulle bli den neste singelen, mens det har vært mange rykter om at det blir “Gypsy”, “Venus”, og også balladen “Dope”. Så hva det blir til får vi bare vente å se, men det virker hvertfall som om hun har ting under kontroll. Jeg er veldig klar for å ta del i ARTPOP på Telenor Arena i September 😀

Jeg legger like så greit ved hele albumet, så kan dere selv høre gjennom og avgjøre hva dere vil ha som neste singel.

Som en liten bonus, så bør dere sjekke ut Kristen Wiig sin Harry Styles-“parodi”, fra samme Jimmy Fallon-episode. Hun er hysterisk.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s