Niklas Lind’s “Singel” remixet av Oskar Linnros

Niklas Lind opptrådte på Sveriges Grammisgala igår, med sangen “Singel”. Jeg har aldri hørt om Niklas Lind før, men den fine og merkelige stemningen i sangen fanget interessen min. Da jeg skulle finne sangen på Spotify, oppdaget jeg en remix av min andre svenske favoritt Oskar Linnros, og da kan man si at jeg var solgt. Den får frem en helt ny side av sangen, vekk fra det litt gammeldagse lydbildet, og over til noe mystiskt og litt dystert.

Her er originalversjonen også, så kan dere høre den store stemningsforskjellen. Og når vi først er inne på Oskar Linnros, så spiller han på by:Larm neste uke, det er bare å sikre seg billetter!

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s