VIDEOPREMIERE: Katy Perry skuffer med “Dark Horse”

Katy Perry’s “Dark Horse” har virkelig tatt av på listene verden over, og har toppet iTunes i USA i evigheter. Dette har den klart helt uten en musikkvideo, noe jeg virkelig ikke skjønner meg på. Sangen er en av hennes svakeste hittil, og jeg klarer ikke å få meg selv til å like den. Nå har videoen endelig kommet, og den klarer ikke akkurat å få meg til å forandre mening.

Helt seriøst, når skal Katy Perry slutte å oppføre seg som en Disney-stjerne uten noen form for “edge”? Ikke vet jeg hva som har skjedd, men fra Roar til denne siste sukkersøte musikkvideoen, virker det som om målgruppen hennes kun er jenter i 14-årsalderen.

Videoen fremstår usedvanlig billig,  noe den definitivt ikke er. Men gjør deg nå klar for å tre inn i Katy’s tacky Cleopatra-drøm, og se hva du selv syns. Legg gjerne igjen en kommentar enten du er enig eller uenig med meg 😉

Ikke misforstå meg, jeg er egentlig positivt innstilt til Katy Perry, men denne “Prism”-epoken har virkelig skuffet meg. Musikken er superenkel og forglemmelig, og det medfølgende visuelle av bilder og videoer minner meg mer om barnetv enn det man forventer fra en av verdens største kvinnelige artister.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s