Jess Glynne “Home”

Jess Glynne surfer for tiden på en suksessbølge etter å ha stått for vokalen på Clean Bandit’s monsterhit “Rather Be”, som nå har ligget 4 uker på førsteplass i England. Dette er det lengste oppholdet på førsteplassen for en britsik akt, siden Adele klamret seg fast til på toppen med “Someone Like You”.

Hun vil naturlivis smi mens jernet er varmt, og idag slapp hun sin egen singel “Home”. Jeg må si at det er deilig å høre mer av den kule vokalen hennes. Denne har en mer dramatisk stemning en den overglade “Rather Be”,  men fortsatt innslag av strengeinstrumenter som har blitt noe av Clean Bandit’s signatursound. Jeg liker den litt “tyngre” følelsen denne sangen har, og jeg har stor tro på at Jess Glynne er på rett vei til å bli noe stort.

Her er også “Rather Be” for de av dere som ikke har den friskt i minne

Det virker som om slike samarbeid er veien til suksess for tiden. Se bare på John Newman som debuterte på Rudimental’s “Feel This Love”, Ella Eyre på Rudimental’s “Waiting All Night”, og ikke minst Sam Smith på både Disclosure’s “Latch og NaughtyBoys “La la la”. Sistnevnte vant forresten Chritics Choice på Brit Awards sist onsdag, noe som plasserer han sammen med tidligere vinnere som Ellie Goulding, Adele og Emeli Sande. Han har altså ganske så gode fremtidsutsikter.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s