Ellie Goulding med soundtrack til “Divergent”

Ellie Goulding er virkelig i slaget om dagen. Hennes re-utgivelse av andrealbumet sitt, Halcyon Days, har toppet listene flere uker på rad i England, og “Burn” har gått sin seiersgang verden rundt. Nå har hun også tatt del i soundtracket til den kommende storfilmen “Divergent”, som har premiere i mars. Hør sangen litt lenger ned.

Sangen heter “Beating Heart” og den viser en litt uvant side av henne vokalmessig. Hun har i versene lagt den skjøre, luftige vokalen litt på hyllen, for en kraftigere mer bestemt lyd. Ikke misforstå meg, man hører definitivt at dette er en Ellie Goulding-sang, men hun viser stemmen sin fra andre perspektiver enn man er vant til. Jeg liker veldig godt det jeg hører, og tror denne kommer til å passe rett inn i stemningen i det som ser ut til å være en ekstremt spennende film.

Hva syns du om denne? For de av dere som ikke har fått med seg hypen rundt filmen, så anbefaler jeg å sjekke ut traileren her.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s