Skogsrå er helt…wait for it…rå.

Svenske Skogsrå dukket plutselig opp på Soundclouden min, og uten noe som helst forventninger trykket jeg play, mest på grunn av det kule navnet.Lite visste jeg om at dette kom til å bli en av mine nye obsessions. De to sangene han har lagt ut hittil er begge så voldsomt fengende, og har en overglad stemning ved seg. Og beklager den “catchy” overskriften, men muligheten var så altfor åpenbar, at jeg ikke klarte la denne “Se & Hør”-overskriften slippe unna.

“Now You See Me” er debut-singelen, og det er litt av en solid debut. Vokalen er av ypperste klasse, og beaten er som lim. Jeg har ikke klart å slippe repeat-knappen siden jeg oppdaget denne her. Groovy musikk på sitt beste.

I og med at han er såpass fersk i gamet, er det lite musikk å boltre seg i. Men heldigvis har han lagt ut en remix av GoldBass sin “Primadonna”. Denne får et slags Kygo-preg over seg, og det er absolutt ikke feil!

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s