På tide med et skikkelig girlband, her er M.O.

Det er lenge siden en skikkelig jentegruppe har regjert hitlistene. Jeg personlig har en stor forkjærlighet for klassiske girlbands, Girls Aloud vil for evig være det beste av det beste, men jeg er alltid på utkikk etter nye arvtagere. Må innrømme at det forstatt er et sårt tema for meg å snakke om Girls Aloud’s altfor tidlige pensjonering.

M.O. gjør som mange andre for tiden, henter inspirasjon fra 90’tallet. Her er mange triks fra 90-tallets girl power tatt i bruk. Imaget er nok mer i stil med TLC enn Girls Aloud, men det er absolutt noe jeg kan leve med. De lager glad rnb-musikk, som fester seg usedvanlig godt i hukommelsen. Hun ene i bander var tidligere med i Mini Viva, om det er noen som syns det var noe kjent med henne 😉

Her er deres første singel som slippes om ikke lenge, “For A Minute”.

De har mye musikk tilgjengelig på Soundcloud allerede, spesielt “Ain’t Got Time” har satt seg fast hos meg, og jeg klarer ikke stoppe å nynne på den. Det går dessverre ikke ann å embedde den, så jeg linker heller til soundcloud-profilen deres her 😉

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s