Jennifer Lopez med sjangerhybrid av en singel, “I Love Yuh Papi”

Jenny From The Block, J to tha lo, Jenny, hva enn du nå vil kalle henne, har endelig sluppet hovedsingelen fra sitt kommende album. Tittelen er så trendy som “I Luh Ya Papi”, noe som høres ganske krisekleint ut i mine ører, og hun har fått med seg rapperen French Montana. Heldigvis klarer sangen seg bedre enn det tittelen tilsier.

Det er en interessant sjangerhybrid av en litt mer urban J.lo, til en mer poppete Jenny. Produksjonen er veldig simpel, og hele sangen er bygget opp annerledes enn alt annet jeg har hørt i det siste. Dette pleier som regel å være en god ting, og foreløpig er jeg ganske så positivit innstilt til denne sangen. Den spinkle stemmen hennes kommer godt ut av det. Jeg merker refrenget limer seg fast, og hun er nok en av de få som hadde klart å få denne sangen til å funke. Videoen er allerede spilt inn og slippes nok om ikke lenge, men foreløpig får vi klare oss med å høre på sangen.

Dette er uansett et mye mer helhjertet forsøk på ny musikk fra Jennifer, i forhold til den pinlig uoriginale “Live It Up”, som mistenkelig nok ikke ledet til noe. Det at Mr. Worldwide, Pitbull, nok en gang dukket opp i altfor stor grad, har jeg ikke andre ord til å beskrive med enn: feil på alle mulig måter. Denne senket forventningene mine til hennes nye album, men etter mesterverk som “Play” og “Waiting For Tonight” har hun fortsatt en del frikort igjen å bruke før jeg gir opp helt. Ryktet sier også at hun har vært i studio med Robin Thick, og Chris Brown, noe som muligens kan lede til noe kult.

La oss for “old times sake” ta et gjensyn med videoen til “Play”. Fun fact: Sangen er skrevet av AM to PM-sangerinnen Christina Milian 😉

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s