Ji Nilsson og Marlene samarbeider nok en gang!

Jeg har blogget min kjærlighet for både svenskene Ji Nilsson og Marlene tidligere, sist var da Marlene slapp singelen “Stay Awake”. Denne er skrevet sammen med Ji Nilsson, så at de har en bra musikalsk kjemi var allerede bekreftet. Men idag har de tatt samarbeidet et steg videre, og sluppet en helt ny duett med tilhørende musikkvideo.

Ta en titt på “Love You Anyway”

Stemmene deres er unike på hver sin måte, og de gjør seg veldig godt sammen. Sangen har en litt dyster stemning, med hint av det litt tropiske lydbildet som Marlene også hadde med seg på “Bon Voyage”. Det er en kraftig ballade, med en passende tung produksjon som, som gjør at denne sangen har med seg en helt egen stemning.

I tillegg til disse to, så har også norske Martin Sjølie hatt en finger med i spillet når det kom til låtskrivingen. Han har tidligere jobbet med blant andre Maria Mena, og Eva & The Heartmakers.

Ji Nilsson slapp forøvrig videoen til sin følelsesladede “I’m Her” for bare noen dager siden. Det var sangen som virkelig fikk opp øynene mine for denne unike artisten, da jeg blogget om henne i fjor.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s