Joel Compass “Forgive Me”

Joel Compass hypnotiserte meg med “Astronaut” da han slapp den ifjor. Han er nå klar for å slippe mer musikk, og med den nye singelen “Forgive Me” utforsker han nye, mer “poppy” territorier. Stilen er litt som en mannlig Emeli Sande, med en kraftig produksjon, og dramatisk stemning. Dette er noe av det mest radiovennlige jeg har hørt fra Joel Compass hittil, og jeg tror han er på rett vei stilmessig nå. Denne fortjener virkelig å klatre høyt på singellisten i England, når den slippes 20 April.

Sjekk ut musikkvideoen her, det er veldig stilrent klipp. Fokuset er på Joel selv, omringet av blinkende lysrør.

Videoen er i grunnen en “low-budget”-versjon av Katy B’s lekre video til “Crying For No Reason”.


Her er også “Astronaut”, som er en slags rnb-ballade, med fantastisk deilig vokal og produksjon. Denne fortjener så mye mer oppmerksomhet enn den har fått hittil, og forhåentligvis vil “Forgive Me” være med på å gi han den suksessen han fortjener.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s