Lily Allen’s “Sheezus” tar form

Helt uventet dukket det opp en ny video fra Lily Allen idag, til den splitter nye sangen “Our Time”. Dette er fjerde sporet fra det kommende albumet, og viser en litt roligere side av den nye musikken hennes. Det er en stemningsfull mid-tempo-sang, og melodien er usedvanlig pen, spesielt i refrenget. Ta en titt på den komiske videoen, hvor vi får bli med en tur på byen med Lily ganger 3.

Sangen ble gjort tilgjengelig i forbindelse med at man nå kan forhåndsbestille Lily’s ekstremt etterlengtede tredjealbum “Sheezus”, og “Our Time” blir lastet ned automatisk ved bestilling. Som om ikke alt dette var nok Lily-nyheter på en dag, så har hun i tillegg sluppet albumcoveret som du ser øverst i innlegget, og hele tracklisten til albumet.

01. Sheezus
02. L8 CMMR
03. Air Balloon
04. Our Time
05. Insincerely Yours
06. Take My Place
07. As Long As I Got You
08. Close Your Eyes
09. URL Badman
10. Silverspoon
11. Life For Me
12. Hard Out Here
13. Untitled
14. Somewhere Only We Know

Bonussanger:

13. Wind Your Neck In
14. Who Do You Love?
15. Miserable Without Your Love
16. Holding On To Nothing

Jeg er så glad for at Lily Allen droppet sin altfor tidlige pensjonering fra musikkbransjen. Mitt behov for mer musikk fra henne er ikke i nærheten av tilfredsstilt enda. Og en siste liten Lily-nyhet, hennes singel “Air Balloon” debuterte på 7.plass i England denne uken 😉

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s