VIDEOPREMIERE: Emilie Nicolas – Grown Up

Emilie Nicolas tok radionorge med storm da hun laget sin egen tolkning av DumDum Boys sin “Pstereo”. Nå er hun endelig klar med sin første ordentlige singel “Grown Up”, som hun har skrevet selv. Splitter ny kan man ikke si at den er, i og med at den har ligget på soundcloud siden ifjor sommer. Men da kan jeg hvert fall si med hånden på hjertet at jeg ELSKER denne sangen, og den har holdt seg like bra etter utallige avspillinger siden jeg oppdaget henne for første gang.

Musikkvideoen er satt sammen av gamle familievideoer, som er med på å få frem den såre, ekstremt pene følelsen som er i sangen og stemmen til Emilie.

Jeg er hundre prosent sikker på at hun her kommer til å bli en berømt langt utenfor Norges grenser. Nok et bevis på hennes sterke låtmateriale er sangen “Fail”, som er så fantastisk kraftig og dyster.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s