VIDEOPREMIERE: Jennifer Lopez – I Luh You Papi

Da har videoen til Jennifer Lopez’s “I Luh You Papi” ankommet, og den skuffer så absolutt ikke. Er det en ting Jlo kan så er det å lage gjennomførte og visuelt pene videoer,  og det leverer hun nok en gang. Litt klein intro med de alt for ivrige venninnene, men så tar den seg absolutt opp. Dette er en skikkelig dose med eye candy.

Som jeg skrev da sangen ble sluppet, så liker jeg denne ganske så godt. Og nå i sammenheng med videoen merker jeg at den begynner å gjøre mer og mer inntrykk på meg,  det er noe deilig og avhengighetsskapende med den.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s