Cher Lloyd triumferer med “Sirens”

Det har gått smertefull lang tid siden Cher Lloyd slapp sitt plettfrie debutalbum Sticks & Stones, men nå er ENDELIG tiden inne for ny musikk!

“Sirens” hadde premiere på radio igår, og det er en voldsomt solid hovedsingel. I motsetning til hennes forsøk på å følge opp suksessen til “Want U Back”, som med “Oath” og “I Wish”, tar hun nå en ganske annen vending vekk fra den superpoppy swagger jagger-stilen sin. I og med at ingen av de følgende singlene fikk i nærheten av like my suksess som “Want U Back”, så tror jeg det er en veldig smart beslutning å vise publikum en litt annen side av Cher. Denne gangen har hun gått for en mye mer sårbar mid-tempo ballade, som virkelig skriker kraft. Hun synger for full hals igjen, og bruker den fantastisk kule stemmen sin for alt den er verdt.


Som om singelpremiere ikke var nok, så har hun også velsignet oss med en akustisk opptreden av singelen. Jeg elsker jo åpenbart stemmen hennes, men jeg har også en skikkelig forkjærlighet for akustiske tolkninge, så bedre enn dette blir det ikke. Her er alt fokus på vokalen, og hun mestrer det på en måte som bare hun kan. Prepare to be amazed.

Cher: Do I sound like a helicopter?  No you sound like a goddess.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s