Sia tilbake på egenhånd med “Chandelier”

Sia er på en måte den kvinnelige varianten av Pharrel, ikke at musikken deres er i nærheten av stilmessig lik, men ved at hun virkelig har vært overalt i løpet av 2013. Hun har skrevet sanger for blant andre Britney Spears(store deler av Britney Jean er skrevet av og med Sia), Rihanna(Diamonds)Beyonce(Pretty Hurts), Katy Perry(Double Rainbow), Kylie Minogue(Sexercise), Lea Michele(Cannonball). Ikke nok med det så synger hun også selv på Guetta’s “Titanium” og “She Wolf”, Flo Rida’s “Wild Ones”, sanger som har blitt spilt ihjel på radioen.

Det er nå fire år siden denne medieskye artisten har gitt ut solomusikk, men idag er hun endelig tilbake. “Chandelier” er første singel fra hennes kommende album, og den har så absolutt den hitkvaliteten vi har lært oss å forvente ifra en Sia-sang. Hun har klart å unngå fellen ved å selge/bruke opp sin “signatur-sound”, fordi hun faktisk er den som klarer å formidle sounden sin best, og man hører at dette her er ekte vare. Foreløpig har jeg hvertfall ikke gått lei, og denne sangen gjør meg veldig spent på hele albumet vi har i vente senere i år.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s