Clean Bandit er langt ifra noen one-hit-wonders

Clean Bandit sin “Rather Be” har såvidt har rukket å erobre listene her i landet, men den har for lengst toppet listene i England og blitt den mestselgende sangen der sålangt i år. Etter en slik braksuksess knyttes det naturligvis store forventninger til oppfølgeren.

“Extraordinary” hadde premiere ikveld, og er sangen som har fått ansvaret for å følge i denne smashhittens fotspor. Sharma Bass leverer en utrolig behagelig vokal, som kler produksjonen veldig bra. Den har mange av de samme elementene som “Rather Be”, men er hakket mer nedtonet. Jeg tror absolutt dette kan bli nok en slager for Clean Bandit, men den har en litt minde “instant” fengende sound, så det blir spennende å se hvordan dette går. Jeg er uanasett fornøyd, Clean Bandit har ikke skuffet meg en eneste gang hittil, og jeg regner ikke med at de kommer til å gjøre det når de slipper hele sitt debutalbum heller. Det heter “New Eyes” og slippes 12 mai.

Her har de samlet alle sangene de har sluppet hittil, en veldig imponerende samling så langt.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s