En sen introduksjon til norske Alida

Alida entret den norske popscenen ifjor med “Feathers” og “Some Of Us” som begge gjorde ganske solid inntrykk hos meg. Spesielt “Feathers” er imponerende catchy, og skiller seg ut ifra det meste av annen norsk musikk nå om gangen. Hun har en interessant stil, med en vokal som nærmest kan sammenlignes med Ellie Goulding.  Med to så såpass sterke singler braste hun virkelig inn i popverden med stil, og gjorde meg virkelig oppmerksom på musikken hennes.

Her er “Feathers”


Som jeg fikk inntrykk av så ble ikke disse noen store hits på radio/salgs-listene i Norge, men heldigivs gir hun ikke opp av den grunn. Hun er nå ute med ny musikk, singelen “Next Plane”, som er en litt minde poppete afføre. Men for all del fortsatt ganske så fengende, men med en litt mer ren produksjon og enklere lydbilde. Dette gjør seg veldig bra, og denne kan fort bli min favoritt ifra Alida hittil.

“Some Of Us” er den som er mest akutt catchy etter min mening, og er den aller lystigste av sangene hennes. Skikkelig gladpop.

 

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s