Ryn Weaver med Charli XCX, Cashmere Cat og Passion Pit på laget

Det har vært litt stille her på bloggen i det siste. Sumaren har for altfor slått til, og jeg har derfor tatt en liten sommerpause. Jeg har ikke gitt meg altså, men i løpet av de neste ukene blir det nok litt mindre hyppig oppdateringer enn vanlig. Men en sang som jeg ikke kunne la passere er nykommeren Ryn Weaver sin singel “OctaHate”.

Jeg hadde aldri hørt om Ryn Weaver tidligere, men da jeg så at Charli XCX delte sangen på facebook, og sa at dette var noe hun hadde vært med på å lage, så sperret jeg med en gang opp øynene. XCX står altså for teksten, men det stopper ikke der. I tillegg til å ha Charli på laget, så har Passion Pit stått for produksjonen i samarbeid med hitmaskinen Benny Blanco og norges egne Cashmere Cat! Litt av en gjeng Weaver har klart å få til å backe seg, og dette skaper ganske så høye forventninger til sangen, som altså heter “OctaHate”.

Den leverer som bare det, og man kan tydelig høre at Cashmere Cat har en finger med i spillet i store deler av produksjonen. Sånt blir man stolt av som nordmann. Nå gleder jeg meg veldig til å høre mer musikk fra Ryn Weaver, og jeg håper dette teamet har vært med på å lage flere sanger til henne.

Bare sånn aporopos Charli XCX, som lenge har vært en favoritt hos meg, så gjør hennes “Boom Clap” det voldsomt bra i USA for tiden. Den er en del av det populære soundtracket til filmen “Fault In Our Stars” og har blitt Charli’s første solohit på Billboard-listen. Jeg elsker sangen og blir så glad for å se at hun endelig får den oppmerksomheten hun fortjener. Enda litt tilleggsinfo om sangen, den ble faktisk pitchet til Hilary Duff’s team, men de avslo og mente at den ikke var kul nok for Hilary. Da må jeg si at jeg venteter i spenning på hva Duff klarer å piske opp, som skal være så mye kulere enn dette. Jeg er uansett fan av begge to, så jeg er bare glad vi alle fikk høre sangen.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s