OPPDAG: Prides er klare med debutsingel

Jeg har fulgt nøye med på Prides, helt siden jeg hørte deres mix-tape mash-ups for en god stund siden. De klarte å tolke så mange hits på sin helt egne måte, noe som naturligvis gjorde meg nysgjerrig på hvordan de høres ut på egenhånd. Altså med eget materiale mener jeg da. Nå er det klare for sin offisielle debut, med singelen “I Should Know You Better”, og den holder mål. Den har en instant catchy rytme helt fra starten, og har en veldig radiovennlig sound ved seg. Dette kan absolutt bli et stort gjennombrudd for dem, jeg krysser hvert fingrene for at denne skal slå an. Her er musikkvideoen

Og siden jeg allerede har snakket så pent om disse mixene de lager, kan dere høre en av dem her.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s