Fra Ask Embla til solo Ina Wroldsen

Ina Wroldsen slapp idag, uten noen form for forvarsel, sin helt egne debut-solosingel. Hun har altså beveget seg vekk fra den suksessrike duoen Ask Embla, og begitt seg ut på en karriere som soloartist.

Sangen heter “Aliens(Her er jeg)”, og den er naturligvis en lekkert skrevet og produsert popsang. Ina er jo virkelig en av de mest gjennomgående treffsikre skandinaviske låtskriverne, så det kom ikke akkurat som noe sjokk at hennes egen singel er av absolutt ypperste klasse.

Hun blander til og med inn litt norsk i refrenget, noe som er med på å skape enda mer særpreg. Om jeg skal sammenligne stilen med noe annet så blir det nærmeste en god blanding av Samsaya i verset, og så en dæsj Ask Embla i refrenget. Dette er en overraskende blanding, som funker usedvanlig bra. Jeg merker jeg er veldig spent på mer musikk fra Ina, det er virkelig på tide alt fokus nå rettes mot henne.

Jeg håper ikke dette betyr slutten for Ask Embla, for en oppfølger til deres “Northern Lights”-album kunne jeg virkelig tenkt meg. Men om Ina har mer solomateriale av samme kvalitet som “Aliens”, så skal jeg da virkelig ikke klage.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s