Kan Selena gjøre feil?

Ny musikk fra Selena Gomez kan jeg ikke la være å kommentere. Denne gangen er det snakk om duetten “We Don’t Talk Anymore” med Charlie Puth. Men først litt om hennes egne “Revival”. 

selena-gomez-photoshoot-for-iheartradio-jingle-ball-2015-_1

Jeg har lenge vært en hardcore Selena Gomez-fan. Da hun slapp sitt album “Revival” kunne man endelig høre at hun selv stod helhjertet bak musikken sin, og hadde funnet sin sound. Siste singel ut, “Hands To Myself” rakk i løpet av den korte tiden den var ute å bli min mest spilte sang på Spotify i 2015. Andre høydepunkter er “Kill Em With Kindness”, “Revival”, “Sober”, “Me & The Rhythm”,  “Survivors”  og “Me And My Girls”. Albumet er med andre ord fullpakket med solide spor.

Selv om “Hands To Myself” akkurat har begynt å klatre mot toppen av verdens hitlister hviler ikke Selena av den grunn. Hun er nemlig med på en låt på Charlie Puth’s sitt debutalbum som kom ut sist fredag. Sangen heter “We Don’t Talk Anymore”, og den har en uimotståelig behagelig sound. Med akkurat nok tropiske rytmer i produksjonen, uten at det blir et desperat forsøk på lage en Kygo-låt, gir Selena og Charlie oss en deilig duett.

Dette er 2016’s forfriskende svar på Whitney Houston og Enrique Iglesias’s “Could I Have This Kiss Forever”. Sjekk ut luåten under og se hva dere syns, Jeg har stor tro på at dette kan bli en smash hit!

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s