POPdate med MNEK

Jeg har allerede røpet mye av det som skjedde i løpet av dagen min med MNEK, men nå er selve intervjuet jeg gjorde med han ute på MTV Play! Her er et lite recap, pluss et par juicy details som jeg fikk med meg i løpet av dagen.

Skjermbilde 2016-05-26 kl. 13.18.01

Han fortalte meg om sine “refixes” av kjente sanger, og hvordan han går frem for å  lage disse. Jeg har vært obsessed med hans versjon av Jennifer Lopez’s “Waiting For Tonight” i mange år.

I og med at han har jobbet med så utrolig mange store artister endte vi opp med å snakke mye om dette, og hvordan det er å skrive låter for andre. Han fortalte meg i etterkant at da han jobbet med Beyoncé fikk han dra hjem til henne. Der møtte han på selveste Jay-Z som var midt i en middagslur på sofaen. Altså tenk å kunne si det. Jeg ble mildt sagt paff.

Jeg ante fred og ingen fare da jeg satte igang med litt smalltalk med manageren til MNEK, og spurte hvilke andre artister han har jobbet med. Han svarte nemlig at han har jobbet med One Direction, Little Mix og Olly Murs. WOW. Altså jeg er fan av alle tre, men særlig de to første. Jeg klarte ikke dy meg fra å grave litt mer og han fortalte meg om hva som skjer videre for de fire gjenværende One Direction-guttene. Noen som vil tippe hvem som er nestemann ut som soloartist?!

Hele POPdaten ser dere på MTV Play, her er en liten teaser.

 

13234848_10154512153611564_530145000_o

 

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s